Don Huan - nastavak Amerikanca u Beogradu

Ova knjiga uvodi čitaoca u noćni život elitnog beogradskog kluba. Život satkan od spletki, laži i intriga, zamaskiran bleštavim neonskim svetlima noćnog lokala, sakriven iza skupih pića i šminke, silikona, "besnih" automobila i glamura.

Glavni lik, Amerikanac Majkl, uspeva u svojoj nameri da otvori noćni klub "Don Huan" i vrlo brzo pretvori ga u najpoznatiji lokal te vrste u Beogradu. U toku je proslava godišnjice kluba,na koju dolaze najpoznatije zvezde estrade.

No, šta se dešava ukoliko je šef obezbeđenja bivši bezbednjak, okružen likovima sa kriminalnim dosijeima i sumnjivom prošlošću od kojih je najmisteriozniji upravo sam Majkl? Odgovor ćete pronaći ako pročitate ovaj zanimljiv roman...

Pašćan još jednom na jedinstven i izuzetno interesantan način, kroz mnogobrojne likove opisuje svet korupcije, laži, kriminala i nasilja, ali s druge strane prikazuje običnu porodicu u neobičnim vremenima u Srbiji, osvrnuvši se na prave vrednosti u životu.

Knjige možete poručiti telefonom na brojeve: 063/340-856, 022/471-696, 021/6-419-472, na email skolapascan@gmail.com ili pismenim putem na adresu: Siniša Pašćan, Bul. kralja Petra I broj 73, 21000 Novi Sad.